Made By Snip & Snap

Is het adres voor..

exclusieve, handgemaakte en betaalbare kinderkleding en accessoires.

In ons atelier vind je een kleine basiscollectie van populaire modellen die een goede pasvorm hebben en steeds weer anders kunnen worden gemaakt! Bestel er het model dat jij leuk vindt, in de stof die jij leuk vindt en met verschillende mogelijkheden voor afwerking! Ook als je niet in de buurt woont, zijn er mogelijkheden te over, neem gewoon contact op dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Wij maken ook bruidskinderen helemaal naar eigen ontwerp en maatkleding voor kinderen die buiten de reguliere confectiematen vallen.

Wist je dat wij al voor zeker zo’n 50 meisjes en jongens hun feestkleding hebben verzorgd!

Ze waren prachtig!

Snip & Snap zijn gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen, denk hierbij aan communiekleding, bruidsmeisjes en bruidsjonkers en andere prachtige feestjurken. Diverse voorbeelden vind je onder de knop `Exclusives` in onze menubalk, voor een eigen ontwerp maken wij graag een vrijblijvende afspraak aan ons atelier.

De term `maatwerk` zegt het al; voor de Exclusives worden maten genomen, het materiaal en ontwerp worden samen met de klant gekozen om de perfecte outfit samen te stellen voor een bijzondere gelegenheid. Persoonlijk contact is hierbij voor ons heel belangrijk, we willen immers iets maken dat perfect naar wens is! Kijk voor voorbeelden van onze maatwerk bestellingen voor communiekleding en bruidsmeisjes ook eens in ons fotoalbum op de facebookpagina www.facebook.com/MadeBySnipSnap.

Ben je niet in de gelegenheid om ons naaiatelier te bezoeken, overweeg dan om een leuke thuisparty te organiseren! Vanaf 8 gasten krijgt de gastvrouw altijd een prachtig kado om uit te zoeken, kijk voor de huidige gastvrouw-aanbieding even op onze facebook pagina. Je gasten vinden het gegarandeerd ook leuk en hebben straks misschien een mooi eigen ontwerp in de kast hangen!

Volg ons op facebook, twitter & pinterest en als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan krijg je ook bericht wanneer we een collectie-party geven, akties hebben of interessante nieuwe producten aanbieden. Als je bijzondere wensen hebt, bijv. voor feestelijke gelegenheden of kinderen met een afwijkende maat, neem dan even contact met ons op via e-mail. Vanzelfsprekend mag iedereen langskomen bij het atelier, maar wel graag op afspraak.